top
 
 
 
Новини


У Київському міському центрі «Родинний дім» відбувся круглий стіл на тему: «Проблеми сім'ї, що викликані кризовими явищами у суспільстві, шляхи їх вирішення»

25 лютого 2010 року Київська громадська організація «Жінки Оболоні» та Київський міський цент сім'ї «Родинний Дім» провели круглий стіл в рамках виконання програми «Школа життя» на тему «Проблеми сім'ї, що викликані кризовими явищами у суспільстві, шляхи їх вирішення».  Поширення руйнації сім'ї в суспільстві - найважливіша проблема, яка не передбачає нічого хорошого, як для людей так і для життя на землі в цілому. Тому ми не маємо морального права стояти осторонь і бути байдужими до тих явищ які відбуваються в наш час. Це стосується кожної людини в світі, якщо їй не байдуже особисте життя та майбутнє дітей і онуків.

 

 
КИЇВ. Міністерство Охорони Здоров’я, лікарі та українські Церкви об’єднали зусилля з метою підтримки материнства та звуження практики абортів в Україні

16 лютого за підтримки МОЗ України у Києві відбувся круглий стіл на тему «Медичні, соціальні та морально-етичні аспекти у питанні протидії штучному перериванню вагітності». Захід мав на меті започаткувати суспільну дискусію з проблематики звуження практики абортів в Україні, повідомляє Інститут релігійної свободи.
 
В городе Киеве прошел семинар по вопросам иммунизации

2 и 9 февраля в Свято-Ольгинском образовательном центре прошел семинар для священнослужителей Киевской епархии по вопросам иммунизации. Семинар организован Синодальным отделом благотворительности и социального служения, Миссией «Церковь и медицина» совместно с ЮНИСЕФ (программа ООН помощи детям).

 
Москва. Протоієрей Геннадій Батенко взяв участь у роботі конференції «Церков і держава у вирішенні медико-соціальних проблем материнства і дитинства»
27 січня у Москві відбулася конференція на тему: «Церков і держава у вирішенні медико-соціальних проблем материнства і дитинства» у рамках V направлення XVIII Різдвяних освітніх читань ( 24 - 29 січня).
 
Благотворительность на сайте "ДИАЛИЗ КИЕВ УКРАИНА"

Добрый день уважаемые пользователи сети интернет. Почему-то считается, что взрослый человек должен справляться со своими проблемами сам. И потому такие люди и их родные часто стесняютсья, боятся обратиться за помощью, да и некуда особенно обращаться. Они остаются один на один со своей бедой.

 
ПочатокПопередня121122123124125126127128129130НаступнаКінець

Сторінка 126 з 135