top
 
 
 
Новини


Відновлено діяльність Робочої групи з питань впровадження капеланства у сфері охорони здоров’я!

MOZНаказом МОЗ від 11.11.2021 № 2502 оновлено склад Робочої групи та призначено її головою Заступника Міністра охорони здоров’я України Ірину Микичак.

 
Рекомендації для священнослужителів у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби

2021 11 02 COVID recomendatsiiНизка рекомендацій щодо служіння та забезпечення безпеки духовенства під час поширення коронавірусної інфекції CОVID-19 підготовлена Синодальним відділом Української Православної Церкви з питань охорони здоров’я та пастирської опіки медичних закладів.

 
Класифікатор професій розширився у галузі релігійної діяльності

2021 10 29 Professii tserkvikapelaniОсобливістю нової редакції Класифікатора професій є те, що у назвах професій у галузі релігії враховано традиції як християнських, так і іудейських та мусульманських релігійних організацій.

 
Доповідь митрополита Філарета на XVI Українському форумі з вроджених вад серця

GerbСучасність відкриває для нас чимало перспектив і водночас провокує безліч запитань, на які людина покликана дати відповідь. Гостро постають проблеми поширення різноманітних хворіб і актуальним є у їх лікуванні поєднання професійного медичного підходу до лікування та християнської моралі.

 
Митрополит Львівський і Галицький Філарет взяв участь у XVI Українському форумі з вроджених вад серця

2021 10 21 Forum serdtse21 жовтня 2021 року, Голова Синодального відділу УПЦ з питань охорони здоров’я і пастирської опіки медичних закладів, митрополит Львівський і Галицький Філарет взяв участь у XVI Українському форумі вроджених вад серця.

 
ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець

Сторінка 8 з 81