top
 
 
 
Новини


Єпископ Філарет взяв участь у засіданні круглого столу "Проблеми захисту права людини на життя та репродуктивне відтворення"

2011_11_11_reprodyktsia11 листопада голова Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів єпископ Дрогобицький Філарет взяв участь у засіданні круглого столу "Проблеми захисту права людини на життя та репродуктивне відтворення", яке проходило на базі Інституту медичного і фармацевтичного права та біоетики Академії адвокатури України.

 
Киев. "Просим усилить молитвы за выздоровление Блаженнейшего Митрополита Владимира"

Mitropolit_Vladimir"В воскресенье 30 октября Предстоятель УПЦ был снова госпитализирован. На сегодняшний день врачи оценивают состояние здоровья Блаженнейшего Митрополита Владимира как тяжелое.

 
КИЕВ. Епископ Васильковский Пантелеимон принял участие в открытии научно-практической конференции «Актуальные вопросы диагностики и лечения патологии аорты, сердца и сосудов»

2011_10_20_Likyvanie_sydin20 октября в «Конференц холле Ирпень» состоялось открытие научно-практической конференции «Актуальные вопросы диагностики и лечения патологии аорты, сердца и сосудов».

 
КИЇВ. Голова Синодального відділу благодійності та соціального служіння взяв участь в благодійному заході, присвяченому проблемі допомоги невиліковно хворим людям

2011.10.06_nevilikovni_ditu6 жовтня, голова Синодального відділу благодійності та соціального служіння архідиякон Сергій Косовський взяв участь в благодійному заході присвяченому проблемі допомоги невиліковно хворим людям. Також у заході участь взяв заступник голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів протоієрей Геннадій Батенко та  представники інших церков і конфесій.

 
Єпископ Філарет взяв участь у роботі Міжнародного форуму "Етика та милосердя лікарської спільноти"

2011_09_29_TverЗ благословення Блаженнішого Митрополита Володимира вікарій Львівської єпархії, голова Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів єпископ Дрогобицький Філарет взяв участь у роботі Міжнародного форуму "Етика та милосердя лікарської спільноти", що проходив 29-30 вересня у місті Твєрь.

 
ПочатокПопередня51525354555657585960НаступнаКінець

Сторінка 58 з 81