top
 
 
 
Новини


Протоієрей Валерій Коваль прийняв участь у черговому засіданні Поважної ради "Ордену Святого Пантелеймона"

2021 12 07 orden Panteleimona 27 грудня 2021 року заступник голови Синодального відділу Української Православної Церкви з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів протоієрей Валерій Коваль взяв участь в  черговому робочому засіданні Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя "Орден Святого Пантелеймона".

 
Відбулося засідання Громадської ради при МОЗ України з питань співпраці з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій в форматі онлайн-конференції

2021 11 26 Kapelani gr moz26 листопада 2021 року в форматі онлайн-конференції відбулося засідання Громадської ради при Міністерстві охорони здоров’я України з питань співпраці з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій. Засідання очолив Голова Громадської ради Сергій Убогов.

 
Наказом МОЗ України затверджено Положення про Громадську раду при Міністерстві охорони здоров’я України з питань співпраці з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій

MOZ

15 червня 2021 року, міністр охорони здоров’я України підписав Наказ Про затвердження Положення про Громадську раду при Міністерстві охорони здоров’я України з питань співпраці з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій.

 
Громадська рада МОЗ з питань співпраці з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій затвердила Класифікатор капеланських послуг у сфері охорони здоров’я

MOZ

26 листопада 2021 року в форматі онлайн-конференції відбулося засідання Громадської ради при Міністерстві охорони здоров’я України з питань співпраці з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій, на якому було затверджено Класифікатор капеланських послуг  у сфері охорони здоров’я.

 
Громадська рада МОЗ з питань співпраці з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій затвердила Етичний кодекс капелана в охороні здоров’я.

MOZ

26 листопада 2021 року в форматі онлайн-конференції відбулося засідання Громадської ради при Міністерстві охорони здоров’я України з питань співпраці з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій. Під час засідання було прийнято Етичний кодекс капелана в охороні здоров’я.

 
ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець

Сторінка 11 з 135