top
 
 
 
Публікації


ДУХОВНИЙ ШЛЯХ М.І. ПИРОГОВА
Четвер, 03 червня 2010, 15:34

pictureБезумовно, одним з найяскравіших представників світової медичної науки був і залишається знаменитий хірург, москвич за народженням, і одночасно наш земляк, котрий прожив останні 20 років свого життя в невеликому маєтку Вишня під Вінницею - Микола Іванович Пирогов.

 
Итоговая резолюция круглых столов «Проблемы алкоголизма и наркомании в Украине. Участие Украинской Православной Церкви в решении этих проблем»
Четвер, 22 квітня 2010, 22:47

Постановления круглого стола «Диалог государства и православной церкви в реабилитации наркозависимых», который проходил в Донецке 22 апреля 2010 года.

 
Спільна ініціатива (проект) , щодо вшанування пам’яті святого Православної Церкви, видатного вітчизняного лікаря та церковного діяча святителя Луки (Войно-Ясенецького)
Понеділок, 29 березня 2010, 17:10

Спільна ініціатива (проект) Української Православної Церкви, Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров’я, Національного Медичного Університету ім. О.О. Богомольця, щодо вшанування пам’яті святого Православної Церкви, видатного вітчизняного лікаря та церковного діяча святителя Луки (Войно-Ясенецького), архієпископа Симферопольського у зв’язку з 50-річчям його кончини (11 Червня 2011 року).

 
Концепція розвитку церковно-державних відносин у царині охорони здоров’я
Понеділок, 29 березня 2010, 16:37

Виходячи з засад державної політики України в сфері охорони здоров’я, значення духовного здоров’я  для розвитку  людини і суспільства, тісного зв’язку між духовними та фізичними аспектами людського існування, опираючись на історичний та сучасний досвід співпраці Церкви та медицини, Українська Православна Церква висловлює наступні пропозиції, щодо розвитку церковно-державних відносин та співробітництва в даній області.

 
Життя, як дар Божий від запліднення до народження. Статус людського ембріону
Середа, 17 березня 2010, 11:03

Доповідь Голови Синодального відділу Місія «Церква та медицина» протоієрея Геннадія Батенко «Життя, як дар Божий від запліднення до народження. Статус людського ембріону» у Вінниці на науково-практичній конференції: Право на життя з моменту зачаття.

 
ПочатокПопередня1234567НаступнаКінець

Сторінка 5 з 7