top
 
 
 
Гендиректор Міжнародної клініки відновного лікування у Трускавці Володимир Козявкін отримав Хрест Пантелеймона Цілителя
Понеділок, 21 червня 2010, 14:30
Генеральний директор Міжнародної клініки відновного лікування у Трускавці Володимир Козявкін отримав найвищу відзнаку Міністерства охорони здоров'я України Хрест Пантелеймона Цілителя. Нагороду лікарю вручив Міністр Зіновій Митник під час візиту до Львова.

Володимир Козявкін сказав, що це знак визнання праці медиків та праці львів'ян.

"Адже пацієнти із більш як 50 країн світу приїздять до нас на лікування", - заявив Козявкін.

Він додав, що зараз настав час "ікс" для реальних реформ у державі. І сказав, що знає Міністра охорони здоров'я особисто та сподівається, що він втілить ці реформи.

Довідково: Найвища  відомча нагорода нагрудний знак "Хрест Пантелеймона Цілителя" вперше в історії України з'явився в сфері медицини. Ця відзнака встановлена для нагородження громадян України, іноземних громадян, які сприяли розвитку галузі охорони здоров'я, зробили особисті вагомі внески в розвиток і зміцнення галузі, медичної науки, підготовку медичних кадрів, впровадження сучасних методів діагностики і лікування, за сумлінну працю, творчу ініціативу, професійну майстерність, активну санітарно-освітню та профілактичну роботу, благодійницьку діяльність, інші здобутки на ниві охорони здоров'я населення.

"Хрест Пантелеймона Цілителя" вручається з благословення Святих Отців трьох найбільших християнських церков України - Української православної церкви Київського патріархату, Української православної церкви Московського патріархату та Української греко-католицької церкви, адже духовне і фізичне здоров'я - спільна мета лікаря і священика.

Прес-служба МОЗ України