top
 
 
 
Відбувся семінар "Збереження здоров'я дітей України: роль сучасної школи та відповідальність суспільства".
Середа, 17 березня 2010, 14:00

17 березня 2010 року міжнародна виставка МОН, АПН та "Виставкового Світу" "Сучасна освіта в Україні -2010", Всеукраїнський науково-практичний журнал Директор школи, ліцею, гімназії в рамках всеукраїнської конференції "Всеукраїнські ЗМІ: газета "Освіта" та журнал „Директор школи, ліцею, гімназії", їх роль як організаторів інформаційно-освітянського простору України" (присвячено 70-річчю газети "Радянська освіта "-"Освіта" та 10-літтю виходу в світ часопису „Директор школи, ліцею, гімназії) провели семінар "Збереження здоров'я дітей України: роль сучасної школи та відповідальність суспільства".

Організаторами конференції виступили Виговська Ольга Іванівна (головний і науковий редактор журналу "Директор школи, ліцею, гімназії", провідний науковий співробітник Відділу науково-аналітичної обробки і поширення інформації в сфері освіти, к.п.н., доцент) та Коноваленко Ольга Степанівна, головний редактор тижневика "Освіта"). Доповідачами були відповідальні працівники Державних структур за стан інформаційної галузі країни, головні редактори педагогічних видань, голови та члени їх редакційних рад.

В роботі конференції приймали участь читачі, члени редакційних рад та засновники зазначених часописів, відповідальні працівники ВР, Кабміну, МОН, керівники закладів освіти, представники асоціацій керівників шкіл, науковці і педагоги, представники ЗМІ та ТБ.

В заході прийняв участь голова Синодального відділу УПЦ "Церква та Медицина" протоієрей Геннадій Батенко, який розповів учасникам семінару про духовну складову здоров’я дорослих та дітей.

Для обговорення теми "Збереження здоров'я дітей України: роль сучасної школи та відповідальність суспільства" учасники виставки були запрошені до виставкового стенду всеукраїнського науково-практичного журналу "Директор школи, ліцею, гімназії" де була представлена експозиція на тему: "Національна мережа шкіл здоров'я України: збереження здоров'я учня у сучасному навчальному закладі".