top
 
 
 
Представник УПЦ взяв участь у черговому засіданні Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя "Орден Святого Пантелеймона"
Вівторок, 03 липня 2018, 11:50

2018 07 03 zas ordena Panteleimona3 липня  2018 року в Залі ДУ «Національний Інститут хірургії та трансплантології ім. О.О.Шалімова» НАМН України відбулося чергове засідання Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя "Орден Святого Пантелеймона".

В засіданні прийняв участь заступник голови Синодального відділу Української Православної Церкви з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів протоієрей Валерій Коваль.

В ході засідання  було визначено регламент роботи Поважної ради з відбору переможців конкурсу на отримання Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона»,  а також  голови Регіональних рад представли номінантів-претендентів на отримання Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» в п’яти номінаціях.

Після розгляду робочих питань порядку денного засідання відбулась  бесіда президента НАМН України, академіка Цимбалюка В.І. на тему: «Трансплантація: наукові, медичні, організаційно-правові та етичні засади в Україні».