top
 
 
 
У Києво-Печерській Лаврі відбувся форум з питань біоетики
Вівторок, 15 травня 2018, 14:32

2018 05 14 bioetika smУ понеділок, 14 травня 2018 року, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія напередодні Міжнародного дня сім’ї, Синодальний відділ УПЦ у справах сім’ї на території Києво-Печерської Лаври провів Всеукраїнський форум «Біоетичні аспекти духовного і фізичного здоров’я сім’ї та особистості».

В засіданні прийняли участь заступники Голови Синодального відділу Української Православної Церкви з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів протоієрей Геннадій Батенко та протоієрей Валерій Коваль.

Під час роботи форуму були розглянуті питання щодо ювенальних технологій, духовно-морального виховання дітей як фундаменту здорової сім’ї, гендерних програм, сурогатного материнства, еко запліднення, захисту життя ненароджених дітей (профілактика абортів), трансплантології, евтаназії та багато іншого.

В ході роботи форуму протоієрей Геннадій Батенко виступив з доповіддю на тему: «Сучасні біоетичні загрози існування традиційної сім’ї».

2018 05 14 bioetika f