top
 
 
 
Архієпископ Філарет взяв участь у науковому конгресі з питань акушерської та неонатальної анестезіології
Четвер, 02 листопада 2017, 16:33

2017 11 02 kongress2 листопада 2017 року, архієпископ Львівський і Галицький Філарет взяв участь ІІІ міждисциплінарному науковому конгресі з міжнародною участю «Актуальні питання інтенсивної терапії та анестезіологічного забезпечення в акушерстві, гінекології та неонатології», який проходить з 2 по 3 листопада в м.Києві.

Голова Синодального відділу УПЦ з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів архієпископ Львіваський і Галицький Філарет звернувся до всіх присутніх з привітанням від Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Онуфрія та нагородив академіка Венцківського Бориса Михайловича орденом УПЦ свт.Луки Кримського.

У своєму слові, Владика зазначив про важливість ролі акушерки і анестезіолога в ролі спасіння матері та дитини при ускладненні серцевої діяльності під час вагітності або пологів.

Також у ці дні, у роботі конгресу будуть проведені наступні пленарні засідання та сесії: Критичні стани в акушерстві; Корекція гемостазу та лікування кровотеч в акушерстві та гінекології; Тромбози та тромбофілії; Проблемні питання інфузійної терапії та прееклампсії; Екстрагенітальна патологія.