top
 
 
 
Архієпископ Львівський і Галицький Філарет взяв участь у XII Українському Форумі вроджених вад сердця
Четвер, 26 жовтня 2017, 22:01

 

2017 10 26 kardiologia

26 жовтня 2017 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, архієпископ Львівський і Галицький Філарет взяв участь у XII Українському форумі вроджених вад сердця "Перший семінар з фетальної кардіології" в м.Києві, який проходить з 26 по 27 жовтня в ДУ "Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України".

1-а сесія "Актуальні проблеми фетальної кардіології" семінару розпочалася зверненням Голови наукового комітету XII Українського Форуму вроджених вад серця, директора ДУ "Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України", д.мед.наук, професора Іллі Миколайовича Ємця, на тему "Вроджені вади серця "від зачаття до смерті".

Голова Синодального відділу УПЦ з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів архієпископ Львіваський і Галицький Філарет виступив з доповіддю на тему: "Православне свідчення про душу. Момент походження душі. Порівняльний православно-католицький погляд на статус ембріона."

Також у ці дні, у роботі семінару будут проведені наступні сесії: "Актуальні проблеми фетальної кардіології та перинатології", "Організація допомоги новонародженим з пренатально діагностованими критичними вадами серця", "Актуальні проблеми перинатології і неонатології".