top
 
 
 
Волонтери відвідали дитячий будинок сімейного типу у с. Кочерів Київської області
Понеділок, 27 червня 2016, 10:35

2016 06 27 Volonteri smЗ благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів, благодійний проект «Подаруй любов дітям» під егідою Дитячого центру, створеного для тяжкохворих та невиліковно хворих  дітей при Паломницькій  службі "Святині Православ’я" храма свв. Косми і Даміана Римських відвідав дитячий будинок сімейного типу у с. Кочерів Київської області.

Дитячий будинок - це прекрасна і дружна сім'я Калініченко, яка взяла на виховання дев’ятьох дітей. У родині все звикли робити самотужки, а тому соромляться просити про допомогу. Але у родині звикли й допомагати іншим дітям та підліткам з неблагополучних сімей. Єдине, про що попросила мама, це одяг та взуття для своїх дітей та дітей, яким вони допомагають.

Зібрав все необхідне по списку, а саме новий одяг, та одяг який був у вжитку, а також взуття, волонтери завітали у село Кочерів. Кожен малюк отримав свій особистий пакет з необхідними саме йому одягом та взуттям. Також були передані іграшки та звичайно ж солодощі для всієї родини.

І дорослі і діти були задоволені і щасливі, що їм привезли такі необхідні речі!

Всі бажаючі надати посильну фінансову допомогу Центру, можуть звертатися до протоієрея Євгенія Мільошкіна (050) 595-52-66, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду (карта Приватбанк для перерахувань № 4 149 4377 3448 6317), або до черниці Ніки (097-397-39-65, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ).

Прес-центр Дитячого паломницького центру