top
 
 
 
До Дня захисту дітей волонтери влаштували справжнє свято малечі з Туберкульозної клініки
Середа, 01 червня 2016, 12:58

2016 06 01 Denj zachiti detej sm1 червня волонтери благодійного проекту «Подаруй любов дітям», що діє під егідою Дитячого центру, створеного для тяжкохворих та невиліковно хворих дітей при Паломницькій службі «Святині Православ’я» храма свв. Косми і Даміана Римських, завітали до малечі з Київської туберкульозної клініці у Пущі Водиці.

Волонтери запросили з собою аніматора, стараннями якого перед здивованими поглядами дітлахів розгорнулося справжнє шоу… мильних бульбашок! Від такої дивини усі отримали справжнє задоволення, бо кожен мав нагоду бути не тільки глядачем, але й безпосереднім учасником цього казкового дійства. Найвідважніші ставали у спеціальне коло, а аніматор за кілька секунд створював навколо них великий мильний пузир. Дітвора була просто у захваті!

Після закінчення шоу малеча за традицією отримала корисні та смачні подарунки – полуницю та банани. Також волонтери привезли з собою такі необхідні у закладі памперси, дитячі серветки, дитячий порошок, іграшки та дитячі речі (вживані та нові).

Нагадаємо, що Дитячий центр для тяжкохворих та невиліковно хворих дітей був створений з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, та діє під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів.

Всі бажаючі надати посильну фінансову допомогу Центру, можуть звертатися до протоієрея Євгенія Мільошкіна (050) 595-52-66, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду (карта Приватбанк для перерахувань № 4149 4377 3448 6317), або до черниці Ніки (097-397-39-65, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ).

Прес-центр Дитячого паломницького центру

2016 06 01 Denj zachiti detej full