top
 
 
 
Благодійний проект «Подаруй любов дітям» організував свято у дитячій туберкульозній клініці
Середа, 06 квітня 2016, 11:11

2016 04 06 detsk tuberkulezn boljnitsa smЗ благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів благодійний проект «Подаруй любов дітям» під егідою Дитячого центру, створеного для тяжкохворих та невиліковно хворих  дітей при Паломницькій  службі  "Святині Православ’я" храма свв. Косми і Даміана Римських відвідав діток з Київської туберкульозної клініки.

6 квітня волонтери організували дітям справжнє свято, запросивши у відділення фокусника-іллюзіоніста Антона Абрашекова, переможця всесвітньо відомого конкурсу. Чарівні фокуси викликали у дітлахів справжній захват і дали малечі масу позитивних емоцій.

Не залишились малюку і без солодких подарунків. Смачні торти, гарне розписане печиво, фруктовий чай та фрукти прикрасили солодкій стіл та стали завершенням радісного дитячого свята.

Всі бажаючі надати посильну фінансову допомогу Центру, можуть звертатися до протоієрея Євгенія Мільошкіна (050) 595-52-66, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду (карта Приватбанк для перерахувань № 4 149 4377 3448 6317), або до черниці Ніки (097-397-39-65, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ).

Прес-центр Дитячого паломницького центру

2016 04 06 detsk tuberkulezn boljnitsa full