top
 
 
 
Діти з інтернату в Житомирській області отримали поздоровлення зі Святами!
Вівторок, 29 грудня 2015, 13:10

2015 12 29 pozdravlenie detok smЗ благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу Української Православної Церкви з питань охорони здоров’я та пастирської опіки медичних закладів при Священному Синоді УПЦ, Дитячий паломницький центр, створений для  тяжкохворих  та невиліковно хворих дітей за підтримки Спасо-Преображенського жіночого монастиря (смт. Пісківка Бородянського р-ну, Київської області) привітали малечу з інтернату для розумово відсталих дітей в с. Вишевичи Житомирської області.

В інтернаті перебуває 105 діток різних соціальних категорій: сироти, напівсироти, та діти з малозабезпечених сімей. Насельниці монастиря на чолі з ігуменом Стефаном подарували дітям солодкі подарунки, а також дитячі браслети з молитвами та іконки, привітавши дітей зі святом св. Миколая та Різдвом Христовим. «Отче наш», «Богородиц Діво радуйся» - ці та інші молити лунали в цей день у кожному класі. Малеча радо зустрічала своїх друзів, адже священики з монастиря проводять з дітками заняття недільної школи.

Висловлюємо щиру подяку усім небайдужим людям, які підтримали Центр фінансово та допомогли створити свято дітям.

Всі бажаючі надати посильну фінансову допомогу Центру, можуть звертатися до протоієрея Євгенія Мелешкіна (050) 595-52-66, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду (карта Приватбанк для перерахувань № 4 149 4377 +3448 +6317), або до черниці Ніки (Закревської) (097 -397-39-65, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ).

Прес-центр Дитячого паломницького центру

2015 12 29 pozdravlenie detok full