top
 
 
 
Блаженніший Митрополит Володимир вручив церковні нагороди працівникам медичної галузі
Четвер, 24 грудня 2009, 00:26

 

23 грудня, Предстоятель Української Православної Церкви у свої резиденції у Києво-Печерській Лаврі нагородив  церковними нагородами керівників та головних лікарів медичних установ міста Києва.


Архіпастир привітав лікарів у стінах Лаври, подякув їм за понесені труди та побажав Божої допомоги у майбутніх звершеннях.


«Дякую вам за те що, ви лікуєте людей як віруючих, так і невіруючих. Нехай Господь допомагає вам, умудряє та укріпляє вас, дає нові сили та натхнення, щоб і надалі служити нашому народу, серед якого ще є немало хворих і котрі мають на вас надію», - сказав він.


Зокрема ордени  «Почаївської ікони Пресвятої Богородиці» отримали головні лікарі: Інституту клітинної терапії,  Київського міського центру крові,  Центру трансплантації крові, Центру серця, Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, Київської міської онкологічної лікарні, столичних міських кліничних лікарень №2, 3, 4,  5, 8, 9, 10, 12, 16, 18 та дитячої лікарні №1, столичного пологового будинку №5 та іншв представники медичної сфери.


Також усі присутні отримали від Блаженнішого Владики пам’ятні сувеніри.