top
 
 
 
Намісник Києво-Печерської Лаври відвідав Центр дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку УДСЛ «ОХМАТДИТ»
Вівторок, 06 вересня 2011, 10:55

ohmatdet_1Намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел відвідав відділення хіміотерапії онкологічних захворювань та блок інтенсивної терапії Центру дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку УДСЛ «ОХМАТДИТ», зустрівся з керівництвом лікарні та передав життєво необхідні прилади медичним співробітникам відділення.

Свято-Успенською Києво-Печерською Лаврою були зібрані пожертви, завдяки яким вдалося закупити обладнання, необхідне для проведення операцій і хіміотерапії.

Владика благословив онкохворих дітей, які перебувають на лікуванні у відділенні. На прохання митрополита Павла медперсонал підготував поіменний список маленьких пацієнтів відділення хіміотерапії онкологічних захворювань і блоку інтенсивної терапії, про одужання яких він з братією монастиря будуть молитися біля святинь Києво-Печерської Лаври.

У розмові  з керівництвом лікарні митрополит Павел висловив надію на те, що в майбутньому Києво-Печерська Лавра надаватиме посильну допомогу й іншим відділенням «ОХМАТДИТУ».