top
 
 
 
Предстоятель Української Православної Церкви вручив церковні нагороди керівництву та співробітникам столичного Центру дитячої кардіохірургії та кардіології
Четвер, 16 грудня 2010, 19:01

IMG_5459_116 грудня,  Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Києво-Печерській Лаврі прийняв співробітників столичного Центру дитячої кардіохірургії та кардіології на чолі із директором Центру Іллєю Ємцем.

На зустрічі також були присутні: секретар Предстоятеля УПЦ єпископ Переяслав-Хмельницький Олександр та голова Синодального відділу УПЦ «Місія соціальної допомоги дітям» архімандрит Філарет (Кучеров).

Вітаючи працівників медичної галузі у Лаврі, Митрополит Володимир наголосив на важливості професії лікаря.

В свою чергу, директор Кардіоцентру Ілля Ємець подякував Владиці Володимиру за прийом та відзначив  взаємне доповнення священницького служіння та служіння лікарів:

«Ми лікарі повинні завжди пам’ятати, що допомагаємо тільки тілу людини, а душі ми допомагаємо спільно», - відзначив Ілля Миколайович.

IMG_5586_1За заслуги перед Українською Православною Церквою, Архіпастир відзначив медпрацівників церковними орденами. Зокрема, директор Центру Ілля Ємець був удостоєний орденом рівноапостольного князя Володимира ІІ-ступеню.

Також від Української Православної Церкви та від Місії соціальної допомоги дітям Первосвятитель передав до Кардіоцентру картину, де зображений Господь, благословляючий та допомагаючий  хірургам під час операції.