top
 
 
 
Полтава. У міському будинку культури відбулись урочистості присвячені дню медичного працівника.
Понеділок, 21 червня 2010, 16:47
b6c8c428Щороку в третю неділю червня медичні працівники відзначають своє професійне свято. Це особливе свято, адже кожна людина пов’язана з медициною від самого народження і завдячує їй своїм здоров’ям.

На урочистих заходах Головного управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації, які відбулися в Полтавському міському будинку культури, з благословення Високопреосвященнішого архієпископа Полтавського і Миргородського Филипа медиків привітав клірик Свято-Макаріївського собору, магістр медицини архімандрит Філарет (Звєрєв).

Вітали людей в білих халатах голова облдержадміністрації Олександр Удовиченко, заступник голови обласної ради Петро Ворона, заступник міського голови Віталій Нікіпєлов та інші.  

Користуючись приємною нагодою отець Філарет, з благословення Високопреосвященнішого архієпископа Филипа, зачитав вітальний адрес головному хірургу Головного Управління охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації Миколі Вікторовичу Дубинському з нагоди його 55-річчя та вручив орден Священного Синоду Української Православної Церкви на честь 450-річчя перенесення Почаївської ікони Божої Матері на Волинь.

Закінчились урочистості концертними номерами від Полтавського базового медичного коледжу.