top
 
 
 
Новини


Коментар Голови Синодального відділу Української Православної Церкви з питань охорони здоров’я та пастирської опіки медичних закладів «Про ставлення до інтерсексуалів».

GERB EF2Питання, що виникають із поясненням феномену людей з нестандартними статевими характеристиками є дуже делікатними, та такими, що потребують уважного, докладного вивчення і чіткого визначення позиції щодо їх перебування в Церкві і доступу до Таїнств.

 
Протоієрей Валерій Коваль взяв участь у конференції: «Лікування опіоїдної залежності препаратами замісної підтримувальної терапії»

2020 09 09 lechenie sm7-9 вересня 2020 року в комплексі "Платіум", що розташований в с. Козни Київської області, відбулась конференція: «Лікування опіоїдної залежності препаратами замісної підтримувальної терапії».

В заході прийняв участь заступник голови Синодального відділу Української Православної Церкви з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів протоієрей Валерій Коваль.

 
Відбулося чергове засідання Поважної ради Відзнаки за професіоналізм і милосердя «Орден Святого Пантелеймона»

2020 09 08 zoom o Panteleimona8 вересня 2020 року голова Синодального відділу Української Православної Церкви з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів високопреосвященніший Філарет, митрополит Львівський і Галицький, взяв участь у засіданні Поважної Ради «Орден Святого Пантелеймона» у форматі відео-конференції на платформі ZOOM.

 
Митрополит Філарет прийняв участь у засіданні Поважної ради "Ордену Святого Пантелеймона"

2020 08 23 zoom o Panteleimona23 серпня 2020 року, митрополит Філарет прийняв участь у засідання Прважноі ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден святого Пантелеймона».

Засідання відбулося в форматі відеоконференції.

 
Митрополит Філарет взяв участь в церемонії нагородження відзнаками кращих лікарів України

2020 08 09 orden Panteleimona nagododa sm9 серпня 2020 року, у день пам'яті великомученика і цілителя Пантелеймона, у столичному виставковому центрі «Парковий» відбулася церемонія нагородження Орденом та медаллю Святого Пантелеймона кращих лікарів і медпрацівників України.

 
ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець

Сторінка 30 з 135