top
 
 
 


ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Напередодні Дня медичного працівника митрополит Антоній привітав фахівців цієї галузі з професійним святом
П'ятниця, 19 червня 2009, 13:39

17 червня 2009 року напередодні Дня медичного працівника митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній привітав начальника управління охорони здоров'я Хмельницької облдержадміністрації М.Янчука, а в його особі усіх працівників медичних закладів Хмельниччини з професійним святом

 
КИЕВ. В память о царственных мучениках-страстотерпцах при городской клинической больнице №6 создана одноименная община сестер милосердия
Середа, 17 червня 2009, 15:52

Сегодня, 17 июля, в храме Архангела Михаила и всех небесных сил бесплотных, расположенном в медгородке при шестой клинической городской больнице Соломенского района, состоялась праздничная Божественная литургия в память о царственных  мучениках-страстотерпцах - царя Николая, царицы Александры, царевича Алексия, великих княжен Ольги, Татьяны, Марии и Анастасии.

 
ВІННИЦЯ. У ВНМУ ім. М.І.Пирогова відбулася науково-практична конференція «Особистість, духовність та біотичні аспекти сучасної медицини»
Субота, 16 травня 2009, 01:53

На запрошення архієпископа Вінницького і Могилів-Подільського Симеона та Ректора Вінницького національного медичного університету ім. М.І.Пирогова Мороза Василя Максимовича Митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній взяв участь у роботі Науково-практичної конференції «Особистість, духовність та біотичні аспекти сучасної медицини», яка відбулася 14 травня у Вінницькому національного медичному університеті ім. М.І. Пирогова.

 
Круглий стіл у Києво-Печерській Лаврі: вчені-медики розповіли про клонування, а священнослужителі розказали, що вони про це думають
П'ятниця, 10 квітня 2009, 00:53

Подібні заходи потрібні і Церкві, й суспільству - такої думки дійшли учасники круглого столу «Біоетичні та духовні аспекти клітинної терапії й клонування», що відбувся 8 квітня в Києво-Печерській Лаврі. Організаторами заходу виступили Синодальні відділи УПЦ «Місія духовної просвіти» та «Місія "Церква і медицина"» спільно з Київськими духовними академією та семінарією.

 
Протоиерей Геннадий Батенко: "Это будет узаконенный киднеппинг"
Середа, 18 березня 2009, 01:01

"Нужно высвечивать проблему ювенальной юстиции. О ней мало, кто знает. Мало, кто понимает суть этой проблемы. Наблюдается низкая информированность народа относительно этой проблемы. Для того чтобы бороться, сначала надо понять, в чем суть проблемы", - заявил в интервью "Русской линии" председатель Синодального отдела Украинской Православной Церкви "Миссия "Церковь и медицина".

 
Офтальмологи та священнослужителі: «Збережемо зір разом!»
П'ятниця, 13 березня 2009, 01:58

У середу, 11 березня, світильник Української Православної Церкви - Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра - просвіщала своїх чад не тільки духовно, а й фізично. У рамках всеукраїнської акції «Збережемо зір разом» лікарі та духовенство привернули увагу громадськості та, зокрема, майбутніх священнослужителів до проблеми глаукоми - захворювання, яке є основною причиною сліпоти в усьому світі.

 
ПочатокПопередня5152535455565758НаступнаКінець

Сторінка 58 з 58