top
 
 
 


Москва. Протоієрей Геннадій Батенко взяв участь у роботі конференції «Церков і держава у вирішенні медико-соціальних проблем материнства і дитинства»
Понеділок, 01 лютого 2010, 10:54
27 січня у Москві відбулася конференція на тему: «Церков і держава у вирішенні медико-соціальних проблем материнства і дитинства» у рамках V направлення XVIII Різдвяних освітніх читань ( 24 - 29 січня).
 
Благотворительность на сайте "ДИАЛИЗ КИЕВ УКРАИНА"
Субота, 30 січня 2010, 17:51

Добрый день уважаемые пользователи сети интернет. Почему-то считается, что взрослый человек должен справляться со своими проблемами сам. И потому такие люди и их родные часто стесняютсья, боятся обратиться за помощью, да и некуда особенно обращаться. Они остаются один на один со своей бедой.

 
Урочистості з нагоди прославлення у лику святих подвижниці благочестя інокині Анастасії (Романової)
Неділя, 24 січня 2010, 15:47

24 січня, у Свято-Покровському жіночому монастирі міста Києва, Блаженніший Митрополит Володимир, Предстоятель Української Православної Церкви, очолив урочистості з нагоди прославлення у лику місцешанованих святих засновниці цієї обителі подвижниці благочестя інокині Анастасії (Романової).

 
ЛУГАНСЬК. У день скорботи в усіх храмах єпархії звершувалися панахиди за загиблими від вибуху в міській лікарні
П'ятниця, 22 січня 2010, 02:00

У середу, 20 січня, - день, оголошений жалобним з приводу вибуху в міській лікарні, у Свято-Петропавлівському кафедральному соборі Луганська правлячий архієрей митрополит Луганський і Старобільський Іоанникій та вікарний преосвященний єпископ Володимир (Орачов) очолили заупокійне богослужіння за всіма загиблими під час вибуху. На панахиді в головному храмі міста були присутні керівники області та міста, родичі загиблих, а також благочинні всіх округів єпархії, численні представники духовенства, намісники монастирів Луганської і Сєверодонецької єпархій.

 
Відбувся семінар "Духовні аспекти паліативної допомоги" для соціальних працівників, що працюють у сфері допомоги тяжко хворим людям похилого віку.
Четвер, 21 січня 2010, 21:43

У рамках співпраці Синодального відділу "Місія Церква та медицина" (Українська Православна Церква) з Всеукраїнською Асоціацією паліативної допомоги 21 січня 2010 р. відбувся семінар "Духовні аспекти допомоги тяжко хворим", участь у якому взяли близько 40 соціальних працівників, що працюють у сфері допомоги тяжко хворим людям похилого віку. Провів захід голова Синодального відділу протоієрей Геннадій Батенко, який розповів працівникам центру про значення церковних Таїнств Сповіді, Євхаристії та Маслособорування для тяжкохворих людей.

 
КОНОТОП. Детские отделения восьми центральных районных больниц региона обеспечены бытовой техникой
Субота, 26 грудня 2009, 01:29

Когда в прошлом году, в январе месяце, в Глухове проводился благотворительный концерт аккордеониста Ивана Слесарева, было решено все собранные средства направить на помощь детским отделениям. Владыка Лука, как медик, решил приобрести небулайзеры - современные ингаляторы, в которых так нуждаются педиатры. Попутно искали людей, готовых присоединиться к этой акции.

 
Блаженніший Митрополит Володимир вручив церковні нагороди працівникам медичної галузі
Четвер, 24 грудня 2009, 00:26

23 грудня, Предстоятель Української Православної Церкви у свої резиденції у Києво-Печерській Лаврі нагородив  церковними нагородами керівників та головних лікарів медичних установ міста Києва.

 
ПочатокПопередня5152535455565758НаступнаКінець

Сторінка 55 з 58