top
 
 
 
Новини


Громадська рада МОЗ з питань співпраці з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій затвердила Класифікатор капеланських послуг у сфері охорони здоров’я

MOZ

26 листопада 2021 року в форматі онлайн-конференції відбулося засідання Громадської ради при Міністерстві охорони здоров’я України з питань співпраці з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій, на якому було затверджено Класифікатор капеланських послуг  у сфері охорони здоров’я.

 
Громадська рада МОЗ з питань співпраці з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій затвердила Етичний кодекс капелана в охороні здоров’я.

MOZ

26 листопада 2021 року в форматі онлайн-конференції відбулося засідання Громадської ради при Міністерстві охорони здоров’я України з питань співпраці з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій. Під час засідання було прийнято Етичний кодекс капелана в охороні здоров’я.

 
Відновлено діяльність Робочої групи з питань впровадження капеланства у сфері охорони здоров’я!

MOZНаказом МОЗ від 11.11.2021 № 2502 оновлено склад Робочої групи та призначено її головою Заступника Міністра охорони здоров’я України Ірину Микичак.

 
Рекомендації для священнослужителів у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби

2021 11 02 COVID recomendatsiiНизка рекомендацій щодо служіння та забезпечення безпеки духовенства під час поширення коронавірусної інфекції CОVID-19 підготовлена Синодальним відділом Української Православної Церкви з питань охорони здоров’я та пастирської опіки медичних закладів.

 
Класифікатор професій розширився у галузі релігійної діяльності

2021 10 29 Professii tserkvikapelaniОсобливістю нової редакції Класифікатора професій є те, що у назвах професій у галузі релігії враховано традиції як християнських, так і іудейських та мусульманських релігійних організацій.

 
ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець

Сторінка 12 з 135