top
 
 
 


Відбулася паломницька поїздка пацієнтів з Інституту раку до Києво-Печерської Лаври
П'ятниця, 08 квітня 2016, 12:53

2016 04 10 Lavra smЗ благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів, у п’ятницю, 8 квітня відбулася чергова поїздка пацієнтів з Інституту раку до Києво-Печерської Лаври.

 
Свято Благовіщеня завітало до малечі у лікарнях Києва
Четвер, 07 квітня 2016, 11:37

2016 04 07 Blagovichenie smЗ благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів Дитячий центр, створений для тяжкохворих та невиліковно хворих  дітей при Паломницькій  службі  "Святині Православ’я" храма свв. Косми і Даміана Римських привітали дітлахів з столичних клінік зі Святом Благовіщеня.

 
Благодійний проект «Подаруй любов дітям» організував свято у дитячій туберкульозній клініці
Середа, 06 квітня 2016, 11:11

2016 04 06 detsk tuberkulezn boljnitsa smЗ благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів благодійний проект «Подаруй любов дітям» під егідою Дитячого центру, створеного для тяжкохворих та невиліковно хворих  дітей при Паломницькій  службі  "Святині Православ’я" храма свв. Косми і Даміана Римських відвідав діток з Київської туберкульозної клініки.

 
«Преподобні отці наші Печерські моліть Бога за нас!»
Вівторок, 05 квітня 2016, 22:23

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів, у п’ятницю, 1 квітня відбулася чергова поїздка пацієнтів з Інституту раку до Києво-Печерської Лаври.

 
У столиці відбулася благодійна акція «Подаруй любов дітям!» для дітей з Київської туберкульозної клініки
П'ятниця, 01 квітня 2016, 10:39

2016 04 03 Tuberkulezna klinika smЗ благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів благодійний проект «Подаруй любов дітям» під егідою Дитячого центру, створеного для тяжкохворих та невиліковно хворих  дітей при Паломницькій  службі "Святині Православ’я" храма свв. Косми і Даміана Римських провів благодійну акцію для дітлахів з Київської туберкульозної клініки.

 
Голова Синодального відділу УПЦ єпископ Філарет відвідав Львівський обласний державний клінічний лікувально-діагностичний кардіологічний центр
Неділя, 20 березня 2016, 19:09

2016 03 22 Lviv dopomoga sm20 березня, єпископ Львівський і Галицький Філарет відвідав Львівський обласний державний клінічний лікувально-діагностичний кардіологічний центр.

Під час візиту архіпастир мав спілкування з Головним лікарем Павликом Степаном Степановичом та передав на потреби закладу і хворих 200 доз препарату Clexane (Клексан).

 
За допомогою до преподобних Печерських приїхали пацієнти Інституту раку
П'ятниця, 11 березня 2016, 15:35

2016 03 11 poezdka v Lavru smЗ благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів, у п’ятницю, 11 березня відбулася поїздка дорослих та маленьких пацієнтів Інституту раку до Києво-Печерської Лаври.

 
ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець

Сторінка 30 з 58