top
 
 
 


Православний центр для тяжкохворих та невиліковно хворих дітей взяв під опіку онкохворого Олександра з багатодітної родини
Понеділок, 08 серпня 2016, 12:43

2016 08 08 dopomoga Aleksandru smДитячий центр для тяжко та невиліковно хворих дітей при храмі святих безсрібників Косми і Даміана Римських створений з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів взяв під опіку сімнадцятилітнього Олександра Осику, який проходить лікування в Національному інституті раку.

 
Благодійний концерт «Силою любові» зібрав кошти на лікування тяжкохворої дитини
Понеділок, 08 серпня 2016, 11:36

2016 08 05 blagodijnij koncert sm22 липня відбувся благодійний концерт «Силою любові», присвячений допомозі важкохворій 8-місячній Варі, яка від народження має хромосомні патології та потребує постійного медичного догляду та лікування. Організаторами концерту виступили режисер, організатор і ведуча заходів, співачка, керівник виїзного театру для дітей «ТА-ТІ-ТА» Тетяна Казидуб та Дитячий центр  для тяжко та невиліковно хворих дітей при храмі святих безсрібників Косми і Даміана Римських, що у Національному інституті раку (м. Київ).

 
Волонтери завітали до дітей з Київської дитячої туберкульозної клініки у Пущі Водиці
П'ятниця, 15 липня 2016, 17:37

2016 07 15 volonteri smЗ благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів благодійний проект «Подаруй любов» під егідою Дитячого центру, створеного для тяжкохворих та невиліковно хворих  дітей при Паломницькій  службі  "Святині Православ’я" храма свв. Косми і Даміана Римських відвідав своїх улюблених підопічних з Київської дитячої туберкульозної клініки у Пущі Водиці.

 
Віряни двох парафій столиці зібрали 25 тисяч гривень, щоб оплатити дороговартісне обладнання для дитячої лікарні
П'ятниця, 01 липня 2016, 19:35

2016 07 01 oborudovanie detjam smНаприкінці червня цього року парафіяни столичних храмів на честь Єрусалимської ікони Божої Матері та Почаївської ікони Божої Матері зібрали понад 25 тис. грн. для придбання медичного обладнання для дитячої лікарні «Охматдит».

 
Волонтери відвідали дитячий будинок сімейного типу у с. Кочерів Київської області
Понеділок, 27 червня 2016, 10:35

2016 06 27 Volonteri smЗ благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів, благодійний проект «Подаруй любов дітям» під егідою Дитячого центру, створеного для тяжкохворих та невиліковно хворих  дітей при Паломницькій  службі "Святині Православ’я" храма свв. Косми і Даміана Римських відвідав дитячий будинок сімейного типу у с. Кочерів Київської області.

 
У Харкові відбулася науково-практична конференція на тему «Паліативна допомога в Україні: морально-етичні, психологічні та духовні аспекти»
Середа, 15 червня 2016, 20:31

2016 06 22 Konferentsia Harkov sm14-15 червня в місті Харків відбулася науково-практична конференція на тему «Паліативна допомога в Україні: морально-етичні, психологічні та духовні аспекти»

Головною метою заходу став обмін досвідом у сфері роботи з супроводу паліативних пацієнтів та покращення рівня хоспісної допомоги.

Подія зібрала лікарів, науковців, священнослужителів різних віросповідань, урядовців з усієї України, а також міжнародних фахівців.

 
Православний центр для тяжкохворих та невиліковно хворих дітей більше місяця надає паліативну допомогу маленькій Варі
Середа, 15 червня 2016, 13:36

2016 06 14 pom Varvari smДитячий центр, створений для тяжко та невиліковно хворих дітей при храмісвятих безсрібників Косми і Даміана Римських, що у Національному інституті раку (м. Київ), створений з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, під керівництвом єпископа Філарета Львівського та Галицького, голови Синодального відділу з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів вже більше місяця опікується семимісячною Варварою, яка з моменту народження постійно перебуває у лікарні.

 
ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець

Сторінка 28 з 58