top
 
 
 
Новини


На черговому засіданні Поважної ради Митрополит Львівський і Галицький Філарет проінформував членів про прийняті рішення Собору УПЦ

orden sv Panteleimona3 червня 2022 року голова Синодального відділу Української Православної Церкви з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів високопреосвященніший Філарет, митрополит Львівський і Галицький, взяв участь у засіданні Поважної Ради «Орден Святого Пантелеймона».

 
У черговому засіданні Поважної ради "Ордену Святого Пантелеймона" прийняв участь протоієрей Валерій Коваль

2022 05 06 Orden6 травня 2022 року заступник голови Синодального відділу Української Православної Церкви з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів протоієрей Валерій Коваль взяв участь в черговому робочому засіданні Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя "Орден Святого Пантелеймона".

 
Митрополит Філарет прийняв участь у засіданні Поважної ради "Ордену Святого Пантелеймона"

 2022 04 08 Orden8 квітня 2022 року, митрополит Філарет прийняв участь у засідання Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден святого Пантелеймона».

Засідання Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден святого Пантелеймона» відбулося в форматі відеоконференції.

 
Представники Української Православної Церкви взяли участь у черговому засіданні Поважної ради "Ордену Святого Пантелеймона"

2022 04 01 Orden1 квітня, відбулося чергове  засідання Поважної Ради. У засіданні взяли участь  митрополит Львівський та Галицький Філарет та протоієрей Валерій Коваль.

Активно йде робота у всіх напрямках, які визначила Поважна Рада на своїх попередніх засіданнях.

 
Митрополит Філарет прийняв участь у розширеному засіданні Поважної Ради Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона»

2022 03 25 Orden25 березня відбулося чергове розширене засідання Поважної Ради за участі членів Регіональних рад та Лауреатів Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона».

 
ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець

Сторінка 5 з 135