top
 
 
 
Новини


Привітання Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія з нагоди Дня медичного працівника України

2022 06 19 Denj Medika BMOЗ глибокою шаною та вдячністю звертаюся до вас в день професійного свята – Дня медичного працівника, яке відзначається у нашій державі щорічно у третю неділю червня.

 
Куди подівся Covid-19?

2022 06 09 WhereCovid19І справді. До війни тільки й чутно було про жахливу пандемію коронавірусу. Але разом із тим дехто називав його фейковірусом і нині риторично запитує: де ж, мовляв, той ваш COVID-19, якщо почалася війна і про захворюваність уже ніхто навіть не згадує.

 
На черговому засіданні Поважної ради Митрополит Львівський і Галицький Філарет проінформував членів про прийняті рішення Собору УПЦ

orden sv Panteleimona3 червня 2022 року голова Синодального відділу Української Православної Церкви з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів високопреосвященніший Філарет, митрополит Львівський і Галицький, взяв участь у засіданні Поважної Ради «Орден Святого Пантелеймона».

 
У черговому засіданні Поважної ради "Ордену Святого Пантелеймона" прийняв участь протоієрей Валерій Коваль

2022 05 06 Orden6 травня 2022 року заступник голови Синодального відділу Української Православної Церкви з питань охорони здоров'я та пастирської опіки медичних закладів протоієрей Валерій Коваль взяв участь в черговому робочому засіданні Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя "Орден Святого Пантелеймона".

 
Митрополит Філарет прийняв участь у засіданні Поважної ради "Ордену Святого Пантелеймона"

 2022 04 08 Orden8 квітня 2022 року, митрополит Філарет прийняв участь у засідання Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден святого Пантелеймона».

Засідання Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден святого Пантелеймона» відбулося в форматі відеоконференції.

 
ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець

Сторінка 5 з 135